top of page
Search

Razotkirvanje našeg koda - ključevi za oslobođenje


Program kvantnog opterećenja ili PKO kod prvo oblikuje naše iskustvo kroz projekcije i situacije koje nam dolaze u životu. Onda, put samorealizacije podrazumeva proces „razbijanja“ ili oslobađanja od tog koda. Cilj je da se integrišu različiti aspekte PKO koda kako bismo videli istinu bez iskrivljavanja.

Svaka ličnost ima svoj jedinstveni program kvantnog opterećenja (PKO kod), koji se sastoji iz tri glavna dela:
Kolektivno nesvesno: Ovaj deo PKO koda je zajednički svim ljudima i sadrži univerzalne obrasce, simbole i arhetipove koji oblikuju ljudsko iskustvo.
Porodično nesvesno: Ovaj segment PKO koda odnosi se na obrasce i energetske sadržaje koji se prenose kroz generacije unutar porodičnih linija. To su obično duboko ukorenjeni oblici ponašanja, uverenja i emocije koji mogu uticati na život i iskustvo pojedinca.
Individualno nesvesno: Ovaj deo PKO koda je jedinstven za svaku osobu i odnosi se na njeno lično iskustvo, uverenja, traume i emocije koje su se razvile tokom života.

Svaka od ovih komponenti zajedno oblikuje kako osoba doživljava i reaguje na svet oko sebe. Proces samorealizacije podrazumeva razumevanje i oslobađanje ovih energetskih sadržaja kako bi se postigla dublja svest i unutrašnji mir.

U kontekstu puta samorealizacije, možemo ga podeliti na dva ključna dela. Prvi deo ovog puta odnosi se na stvaranje programa kvantnog opterećenja (PKO koda), dok se drugi deo bavi procesom oslobađanja ili rastvaranja ovog koda. Treba napomenuti da ova podela postoji kako bismo lakše razumeli proces, iako u dubljem smislu Istine, ništa se zapravo ne dešava. Ova podela pomaže da se jasnije sagleda put razvoja i transformacije svesti.

0 views0 comments

Comments


bottom of page